Zo bijzonder om de mooie, pure en tedere momenten van het leven vast te mogen leggen. 

Hoe gaat een Zwangerschapsfotoshoot?

De zwangerschap is een van de bijzondere momenten in je leven! 

Je bent in verwachting van een kindje, een bijzonder moment. Nieuw leven in je groeiende buik, dit is een prachtig moment om vast te laten leggen omdat het zo tastbaar is.

De zwangerschap fotoshoot kan worden vast gelegd in de studio maar als je liever de zwangerschapsfoto's op een mooie locatie of bij je thuis wil maken is dit ook mogelijk.

Accessoires

De foto's kunnen nog persoonlijker worden door bepaalde accessoires mee te nemen, bijvoorbeeld een echofoto, knuffeltje, kleding of schoentjes. 

Tijdens de fotoshoot leg ik in alle rust dit bijzondere moment vast. Jij, je buik en de liefde tussen jou en je partner staan tijdens de zwangerschapsfotoshoot centraal.

Wanneer reserveren?

Een zwangerschapsfotoshoot vindt plaats tussen de 33e en 38e week van je zwangerschap omdat je buik dan vaak het volst is en mooi rond en het kindje meestal nog niet is ingedaald. Je buik is dan mooi rond voor een prachtige fotoshoot.

De tarieven

  • 85 euro
  • Minimaal 15 foto's
  • Reportage duurt 1 uur.
  • Bij mij in de thuisstudio of op een buiten locatie
  • Professionele nabewerking van de foto's
  • Bij een fotoshoot is het mogelijk om tegen een meer prijs een album of harmonica boekje bij te bestellen

Er is een speciale aanbieding om de Zwangerschapsfotoshoot te combineren met de Newborn fotoshoot. Hierbij kun je 10% korting krijgen op Newborn fotoshoot.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram