Fotograaf in Groningen voor liefdevolle en bijzondere momenten in het leven.


Wie is Angie Angela Fotografie?

Mijn naam is Angela Wierema, ik ben 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Aksanti, onze prachtige zoon Alain en niet te vergeten onze lieve kat Nola in Groningen. 

Naast mijn werk als verzorgende ig in de zorgsector is mijn passie voor fotografie verder ontwikkeld. Ik heb verschillende workshops gevolgd waaronder de Basisfotografie in Groningen, online cursussen en de Newborn workshop Verwonder Fotografie. 

Mij kan je beschrijven als sociaal, vriendelijk, enthousiast maar ook een rustig persoon. Ik ben niet iemand die graag op de voorgrond staat. Voor de genen die mij kennen is dat dan ook wel bekend. Toch creëer ik hierdoor een fijne connectie tijdens de fotoshoot. Dit gebeurd vaak doordat ik zelf ook best rustig ben en dit kan overbrengen naar jullie toe. 

De pure momenten en het nieuwe leven vind ik het meest bijzonder om te mogen vast leggen. Hier wordt ik echt gelukkig van en kan ik zo erg van genieten. Ik kan het ook niet laten om iedere dag foto's te maken van onze zoon.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram